Links Contact Gastenboek - Guestbook Home Galerij - Gallery
[SoTHoS] - [Over Ons]

Wie zijn SoTHoS?
SoTHoS is een woordspeling op Sophie en Thomas: beiden gepassioneerd door natuur, landschappen, landbouw, ... en natuurlijk fotografie. Samen zijn wij woonachtig in Vlaams-Brabant.
Sophie, geboren in 1983, zette haar eerste stappen in de fotografie met een analoge Nikon. Thomas, geboren in 1982, heeft enkele digitale compactcamera's versleten... Hiernaast is hij in zijn vrije tijd ook veel bezig met het ontwerpen van websites.

Na lang wikken en wegen, ons blauw ergeren aan de traagheid en de weinige mogelijkheden van een digitale compactcamera, vergelijken van verschillende toestellen, ... uiteindelijk in augustus 2008 toch maar besloten om de stap te zetten naar een DSLR-camera. Als eerste een Canon EOS 450D.

Ambitieus als wij zijn, volgden al snel enkele extra objectieven en een 2de DSLR. De fotografiemicrobe heeft ons beiden goed te pakken en op elkaar wachten om van camera te wisselen bleek geen goede optie.
[SoTHoS] - [Over Ons]

Op de website van DeviantArt zijn we begonnen met onze foto’s te tonen aan een groter publiek. Met deze volledig zelf ontworpen site, willen wij daar nog iets verder in gaan. Via onze website kan je al je opmerkingen en reacties kwijt via het gastenboek of het contactformulier.

Enjoy en have fun!
[Ons Materiaal]